KURSUShus

​Strandhuset Mols, er stedet til de mindre firma kursuser, teambuilding arrangementer og andre lignende aktiviteter. Vi har 9 værelser med 24 senge pladser i alt.

Strandhuset Mols er stedet hvor man kan trække sig tilbage, fra daglig dagens ræs. Her skabes roen til at gå i dybden med det som arrangementet drejer sig om.

Strandhuset Mols ligger i Nationalparken Mols Bjerge , som nabo toner Helgenæs´ smukke kupperede natur skabt af istidens kolde tunger. Mols Strandhus ligger omgivet at havet, med Begtrup og Ebeltofts smukke viger omkring sig.​

Der emmer af storslået rå natur, ro og fred og landidyl. Her ånder man naturligt ud, og ned på en roligt platform som danner et solidt grundlag for indlæring og sammenarbejde med kollegaer eller andre kursister.

Omgivelserne forærer jer, en af de vigtigste ingredienser til et vellykket arrangement, følelsen af behagelighed.

Vælger I at booke et arrangement inklusiv forplejning hos Strandhuset Mols, har I samtidigt valgt ingrediens nr. 2 for et succesfyldt kursus.

MADEN

​Denne bliver veltilberedt fra bunden, nænsomt smagt til og delikat anrettet, alt brød er hjemmebagt med brug af surdej. I vil opleve maden som en sanselig del af jeres ophold.

Rammerne for et succesfyldt kursus eller teambuliding er skabt, bolden ligger nu hos jer.​​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

​Telefon

29 47 69 15

​CVR-nummer

​25006801​