Privat annonce:

Handicaphjælper til 17 årig ung mand med muskelsvind – Fuldtidsjob med døgnvagter


Praktisk omkring jobbet
Handicaphjælper søges til ung mand på 17 år med muskelsvind, bosiddende på Mols, går på gymnasium i Vejlby-Risskov.

Der er tale om en fuldtidsstilling som handicaphjælper.

Hjælperopgaver består af praktisk hjælp i alle dagens rutiner og gøremål. Du vil være arme og ben for den unge mand i alle hans opgaver og interesser. Her kan bla. nævnes; kørestolsfoldbold, landsholdstræninger private aftaler, fester samt andre arrangementer. Er du den rigtige, vil der være flere rejser både med sport samt på ferie med familien.
Du arbejder i døgnvagter af 24 timer, fra kl. 8-8 (kan varigere). I et fast hjælperteam bestående af ialt 5 faste hjælpere. I arbejder alle årets dage, hverdag, weekend og helligdage. Med vagt hver 5. dag.

Du vil indgå i et fleksibelt hjælperteam, som hjælpes om at dække hinandens sygedage og ferie. Det er derfor muligt at arbejde mere end fuld tid, i perioder såfremt dette kunne være et ønske.

Hvem skal du arbejde for?
En ung fyr på 17 år, propfyldt med godt humør og god energi. Født med muskelsvind, og været el-kørestolsbruger siden han var 2,5 år. Trods den unge alder er han yderst rutineret i rollen som arbejdsgiver og leder, da han siden 5-årsalderen har haft et hjælperteam omkring sig.
Bosiddende på Mols med store søster, mor og far. Starter efter sommerferien i 1g. på gymnasiet i Vejlby-Risskov. Bruger meget tid på sport og venner.
Har brug for hjælp til alt praktisk. Men herud over en meget selvstændig ung mand, du blot skal agere arme og ben for. Et godt og nært venskab kan for den rigtige, meget vel opstå;-)

Hvad går jobbet ud på?
Du er praktisk hjælper for den unge mand i døgnvagter. Hjælper med alt fra personlig pleje, påklædning, forflytninger, oprydning, tøjvask, hjælper i skoletiden, kørsel, madlavning. Alt hvad den unge mand foretager sig på en dag.

Som handicaphjælper indgår du i et tæt samarbejde med den unge mand, derfor er nedenstående vigtigt:

Hvad forventer vi:
•Du har erfaring eller mod på at have døgnvagter hvor du også er oppe og hjælpe med vendinger om natten. Du skal derfor sove ”let”
•Du skal have lyst til at arbejde sammen med en ung mand og være hans wingman på godt og ondt
•Du skal have situationsfornemmelse, tålmodighed, praktisk håndelag, overblik og god fysik
•Du skal være omstillingsparat
•Du skal kunne befinde dig i en hverdag med ungemennesker
•Du skal være ikke-ryger af hensyn til drengens respiratoriske situation
•Du skal elske uforudsete situationer, altså trives med en arbejdsdag som aldrig er den samme og en dag du ikke kender på forhånd
•Du skal have gode samarbejdsevner og befinde dig med en ung mand som din leder
•Du skal have kørekort
•Du skal kunne se dig selv arbejde i et privat hjem på tidspunkter hvor det ikke er almindeligt at være der
•Du skal kunne finde balancen imellem hvornår der er brug for dig og hvornår du skal trække dig tilbage

Ud over ovenstående besiddelser er det en fordel at du er ung eller har et ungt sind, er udadvendt samt kan trives i et, nogle gange uforudsigeligt miljø med unge mennesker. Hvis dine interesser er sport særlig fodbold kunne I bestemt være et godt match men ikke nødvendigt.

Er du i besiddelse af disse evner og vil arbejde minimum et år, meget gerne længere, er det måske lige dig vi har brug for. Jobbet vil fungere rigtigt godt som et fuldtidsjob til dig som godt kan lide mange timer på en gang og flere dage fri, som et studiejob eller som supplement til dig der overvejer at starte egen mindre virksomhed eller allerede er i gang med dette.


Henvendelse
Vi hører gerne fra dig, hvis du mener ovenstående er lige dig.

Såfremt du har spørgsmål vedr. jobbet, kan du henvende dig til forældre på tlf. 29 47 69 15

Ansøgning bedes sendes til: ansoegning@tpem.dk

Ansøgningsfrist: 14 juni 2024, samtaler og ansættelse vil ske løbende, og vi ansætter når vi finder det rette match.

Start i uge 26

​Telefon

29 47 69 15

​CVR-nummer

​25006801​